• Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Stora prisvärda växthus!
  Stora prisvärda växthus!

  Äntligen finns de i Sverige - Stora prisvärda tunnelväxthus som är helt fantastiska att odla i. Tack vare den smarta kontruktionen där galvaniserade stålrör räcks av en professionell växthusplast så får ni ett växthus som är stort och mycket prisvärt. Det är enkelt att bygga ett tunnelväxthus - kräver varken grund eller grävning och det går snabbt att flytta. Växthuset är tåligt och klarar nordiskt klimat utan problem.

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Träffa oss på Nordiska Trädgårdar - Älvsjö 6-9 April! monter C18:51

Vi kommer visa våra Tunnelväxthus i flera modeller, miniväxthus bevattningssystem, växtbelysning och krukor & tråg. Dessutom finns möjlighet att känna på och förhandsboka Bredgrepen.

Sara Bäckmo (Skillnadens trädgård) besöker montern Lördag och Söndag mellan klockan 14-15 för att prata om odling i tunnelväxthus och svara på frågor.

Vi har också med oss ett 5 sorter ovanliga Heirloom tomatplantor till försäljning. Black from Tula, Copia, Isis candy, Cayote och Virginia Sweets

LÄNK: Nordiska Trädgårdar

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 199kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Växthusen skickas för 199kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när nibetalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl