Nyttodjur mot Mjöllus

MjöllusMjöllus
MjöllusMjöllus
Mjöllus / Vita FlygareMjöllus / Vita Flygare

Pris med rabatt
Pris 245,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 245,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 20 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Mjöllus, eller "vita flygare" som de också kallas trivs i växthus och uterum där det finns många olika plantor. Ett tips för att se om just dina plantor är angripna är att skaka lite försiktigt i plantorna och se om de vita mjöllössen flyger upp.

Parasitstekeln är ca 1mm stor och svart/gul till färgen. Dessa levereras som puppor klistrade på ett kort. Detta kortet hänger man i plantan, ej i direkt solljus. Pupporna gnager sig sedan ut, och letar rätt på de vita mjölluslarverna som de äter upp, men också lägger ägg i och förökas.

Observera att dessa endast äter larverna och inte de vuxna flygarna, så ett tips är att behandla växterna med insektssåpa innan man placerar ut parasitstekeln.

En förpackning innehåller ca 300st som räcker till 10m².

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.