• Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Valuta

Community villkor

Villkor för UGC (user generated content) 

Vi älskar att se våra produkter användas i verkligheten och ibland har vi önskemål om att dela våra kunders bilder i våra egna kanaler. Genom att svara på vår förfrågan med hashtaggen #yesGjordNära #okGjordNära accepterar du följande villkor:

Godkännande av enstaka innehåll
Du ger GjordNära en ersättningsfri, internationell rätt att använda det innehåll* som du godkänt för användning i marknadsföring och annonsering. Detta inkluderar vår hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, digitala annonser eller annan digital kommunikation.
Du intygar att GjordNäras användande av ditt innehåll* inte bryter mot tredje parts rättigheter eller mot några lagar.
Du ger oss också rätt att redigera hela eller delar av din originaltext. Om du är under 18 år intygar du att du har dina målsmäns godkännande.
Du friar GjordNära och alla personer som agerar för GjordNära från alla skyldigheter att betala dig, eller någon annan, för användningen av det innehåll* som du godkänt, och för de immateriella rättigheterna som är förknippade med ovan beskrivna användningar.
* Med innehåll menar vi de bilder, texter och filmer som du publicerat i det aktuella inlägget till exempel en post på instagram, en film på youtube eller ett inlägg på facebook eller publicering på annan plattform. Ordet "innehåll" innefattar allt innehåll i den posten oavsett typ till exempel bild(er), text & rörligt material. 

Whitelist - löpande godkännande
Genom att godkänna "Whitelist" så behöver vi inte fråga på varje enstaka bild som du publicerar på sociala medier utan du ger GjordNära rätt att använda alla nuvarande och framtida bilder & texter som publicerats på ditt konto. I övrigt samma villkor som för enstaka innehåll med ändringen att det gäller allt ditt innehåll.

Om du ångrar dig och i efterhand vill ha din bild borttagen från våra sociala medier eller hemsida, kontaktar du oss via mail eller telefon så ordnar vi så att ditt innehåll blir blir borttaget.

instafacebookyoutube

 

GjordNära Community

Du kan tagga din inlägg på Sociala medier med #gjordnära om du vill synas i våra cummunityflöden.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler

instavimeofacebookyoutube