Jordankare & Ankarplattor

JordankareJordankare

Väljer du jordankare får du med sådana att slå ner i jorden för alla växthusbågar. Jordankarna är mycket stabila, kraftiga och går ca 50cm ner i marken. Vill ni ha extra stabilitet kan de gjutas fast. Ingår som standard i våra tunnelväxthus i "Växa" serien

AnkarplattaAnkarplattor

Välj det här när du ska montera växthuset på en fast grund, tex en betongplatta eller stabil trägrund. Ankarplattan bultas fast i grunden och väggrören skruvas i röret.

Jordankare & AnkarplattaJordankare & Ankarplattor

Mycket bra alternativ till att gjuta. Genom att montera Ankarplattorna på jordankarna och gräva ner dem i jorden, blir växthuset mycket stabilt mot lyftande krafter som tjäle. Perfekt när du vill montera en sarg av trä på sidan eller har växthuset på en väldigt blåsig plats.

Freja Jordankare

Freja jordankareFreja förankras med rör i jorden. Rören går ca 40cm ner i jorden.

Jordankare i 3d Vy

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok