Finansiering Ikano Bank

Leasing via Ikano bank

 

Vi erbjuder förmånlig Leasing av tunnelväxthus - där själva växthuset ingår som en del av säkerheten i lånet. Detta gör att Leasing ofta är ett smart alternativ till finansiering jämfört med traditionellt bank-lån som kan vara svårt att få igenom.

Leasing är ett nyttjandeavtal mellan Ikano Bank som äger utrustningen och dig som använder utrustningen. Med leasing betalar du bara för användandet av utrustningen inte ägandet.

Leasing är särskilt fördelaktigt för er som planerar att behålla utrustningen när leasingavtalet löper ut. Efter avtalstidens slut kan ni välja att antingen förlänga avtalstiden, köpa loss utrustningen för det förutbestämda restvärdet eller anvisa annan köpare. Du kan leasa kontorsmaskiner, IT-utrustning, kaffeautomater, städmaskiner, bilar, automater, verkstadsmaskiner, medicinteknisk utrustning, truckar, entreprenadmaskiner m. m.

Vill du läsa mer om Leasing kan du göra det på den här länken. LÄNK: Leasing hos Ikano bank

Leasing via Ikano bank

lampa

Alla Tunnelväxthus för yrkesodlare är moderna, pålitliga och tillverkade av högkvalitativa material. De är enkla att bygga och enkla att sköta.

penga pase

Våra tunnelväxthus är alla designade för att minimera underhållet. Det gör att du kan fokusera på odlingen, tåligheten i våra material sparar både energi och pengar

safe

Tunnelväxthusen är designade för att tåla alla olika väderklimat. Hård vind, kraftigt regn eller mycket snö påverkar aldrig växthusets stabilitet. Alla modeller är designade efter internationella  krav och standarder.

ventilation

Ventilationssystemet låter användaren kontrollera luftcirkulationen vilket maximerar skörd, sparar pengar och levererar högre kvalité. Alla växthus finns med flera olika ventilationslösningar.

leasing

Vi erbjuder förmånlig leasing med växthuset som säkerhet via Ikano bank.  Kontakta oss för ett kostnadsförlag.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.