Tunnelväxthus

Adress

 • Besöksadress:
  Storbovägen - Rockhammar
  718 91 Frövi

  Faktura adress:
  Vireta AB
  Daniel Sjöstrand
  Björklunda Blixterboda
  71892 Frövi

  org 556943-9374

Kontakt

 • 0581 - 499 990 (vardagar 08.30 - 17.00)

Annan information

Hej Skriv en rad eller ring om det är något Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ni kan också kontakta oss via Skype

 


Visa Tunnelväxthus på en större karta

Kontaktformulär

Skicka ett mail. Alla fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Om oss

”Vår mission är att få fler att odla. Vi gör det genom att sälja Tunnelväxthus och smarta odlingstillbehör. ”GjordNära” ska förknippas med med gedigna produkter av hög kvalité. Produkterna ska andas odlingsglädje och passion för det gröna!”

Daniel SjöstrandDaniel SjöstrandDaniel Sjöstrand som har startat och driver GjordNära. Äger och driver Urda Hantverk - ett företag med medeltida kläder och tillbehör som också finns på internet.

Företaget startade 2013 och vårt lager ligger i gamla sågverket i Rockhammar. Det går bra att besöka vårt lager och handla, vi tillhandahåller både bågar, tillbehör och plast på plats. Ring innan  så vi inte är på vift någonstans (0581 499 990)

 


Personal

Daniel Sjöstrand

Daniel Sjöstrand

VD/ Grundare

Jenny Ljungkvist

Jenny Ljungkvist

Order, Kundtjänst & webshop

henric

Henric Brandt

Växthuspackning, Film & bild

dag

Dag Areteg

Order

jon

Jon Rundlöf

Produktutveckling, växthusbygge

Annelie

Annelie Andersson

Order

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok