Artiklar filtrerade på datum: oktober 2013 - GjordNära Tunnelväxthus - Polytunnel prisvärda Växthus, bågväxthus
lördag, 19 oktober 2013 06:30

Uppföljning sommarodlingar

 

Eftersom vi inte haft tid med att lägga upp alla bilder från i somras så  kommer vi löpande lägga ut de sista här.

Det var en helt fantastisk sommar och aldrig har vi skördat så mycket som i år. Här komme lite bilder.

Växthus - Tunnelväxthus översiktVäxthus - Tunnelväxthus översiktGurkor på rad i vårt växthus F1 zeina eller MaxGurkor på rad i vårt växthus F1 zeina eller MaxGurkor i vårt Växthus F1 Zeina eller F1 MaxGurkor i vårt Växthus F1 Zeina eller F1 Max

I år har vi odlat F1 Zeina och F1 max utöver ett par plantor med vanliga frögurkor. Kan verkligen rekommendera dessa sorter. Har fått en otrolig skörd i år. Vi har tilloch med kunnat sälja en hel del gurka! Utöver att det blir mycket större skörd med dessa plantor är gurkorna också finare och godare. Har tidigare ratat många F1 frön eftersom vi vill ta eget utsäde, men med gurkor är det värt varenda krona att få den extra kvalitén som dessa gav.

Phusalis i växthusPhusalis i växthusPaprika i växthusPaprika i växthusTomaterTomaterHar ni inte provat att odla Physalis tidigare så kan vi verkligen rekommendera det. Den är otroligt lättodlad och växer väldigt snabbt och ger stor skörd! Dessutom känns den ganska exotisk när man äter den, helt annorlunda mot de frukter vi normalt sett odlar. Funkade också hyggligt på friland men gav godare skörd i växthustet.

Spetspaprikorna har också gått väldigt bra. De blev aldrig röda men är som gröna också väldigt söta och goda.

Det här är Gardener's Delight en lite större körsbärstomat som får väldigt snygga tomat-kvistar. Dock är min favorit i år Sungold som är riktigt god!

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok