Cupa Vinterskydd

Pris med rabatt
Pris 85,0 kr
Rabatt

Valfria tillbehör & extradelar

Välj storlek

Välj variant av produkt först

Pris med rabatt
Pris 85,0 kr
Rabatt

alla priser är inklusive moms

Cupa Vinterskydd för länsliga växter

Tillvekerad av PP med dragsko i botten för att enkelt kunna dra åt runt plantan.

Skydda dina plantor från vårsolen med Cupa vinterskydd. Genom att plantan inte får tillgång till vårsolen så fördröjs uppvaknandet av plantan och risken för frostskador minskar.

Den torra kalla men soliga våren är en känslig tid får många träd och buskar. Eftersom marken fortfarande är frusen så kan de inte få vatten från jorden, om solen då värmer den övre delen av plantan kan de luras att sätta igång för tidigt och då få skador. Genom att täcka dem med ett vintertäcke så fördröjs uppvaknandet och risken för skador på plantorna minskar.

 

Produktspecifikationer

Typ av odlingsduk
Vinterskydd
Material
PP
Covid-19 Information
Vi tar emot och skickar beställningar som vanligt trots Corona virus. Än så länge har vi inga problem med leveranser eller varor som är slut i lager. 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok