Välj dörr & Gavel

Det är en fördel att ha dörrar i båda gavlarna, då det ger möjlighet för bättre luftning. Detta gäller särskilt de större modellerna.  Ni väljer vilken typ av dörr ni vill ha till de olika gavlarna.

 Alla dörrar kommer omonterade som en byggsats och skruvas ihop när växthuset byggs.

 

Dörr av trä

En kraftig dörr av trä som är 105cm bred och öppning är ca 2m hög. Kommer levererat som en byggsats som man skruvar ihop själv

20170615 120743Dörr av träDörr av trä

 

Stängd Gavel / Ingen dörr

Välj det här när du vill bygga din dörr själv eller ha stängd gavel. Gör att du bättre kan utnyttja ytan på gaveln, men tänk på att ha ordentligt med vädringsfönster för att det inte ska bli för varmt. Vill du bygga egen dörr så köp våra Dörrfästen - så blir det enkelt att fästa dörren i stommen.

390 x 750 bild3Stängd gavel men med egen upphängningskonstruktion

 

Delad Dörr

En delad dörr gör det möjligt att vädra utan att djur kommer in i växthuset. Perfekt om du har höns eller problem med harar och rådjur som går in i växthuset.

delad dörrdelad dörr bild2delad dörrDelad dörr

 

Dubbel skjutdörr (Växa 5)

En dubbel skjutdörr gör att det blir enklare att komma in och skapar en härlig rymd runt öppningen.

 SkjutdörrDubbel skjutdörrDubbel Skjutdörr

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok